PRIMA PAGINĂ » Stiri » LA COADĂ PENTRU CASA VERDE

LA COADĂ PENTRU CASA VERDE

de Mditv
5 vizualizări

Disperare în rândul piteștenilor. Unii și-au petrecut chiar și două nopți în frig, sub cerul liber, în fața sediului Agenției de Mediu din Pitești pentru a fi siguri că apucă azi, dis-de-dimineață, să își depună dosarele pentru obținerea subvenției pentru achiziționarea unor sisteme ecologice de încălzire a locuințelor. 300 de persoane s-au așezat la coadă și s-au trecut pe liste provizorii. La fel s-a întâmplat și în Dâmbovița, unde sediul agenției a fost asaltat încă din zori.

300 de oameni s-au adunat în fața sediului Agenției de mediu din Pitești pentru a fi siguri că apucă azi, dis-de-dimineață, să își depună dosarele pentru obținerea subvenției pentru achiziționarea unor sisteme ecologice de încălzire a locuințelor. Unii stau acolo încă de sâmbătă.

Așa au așteptat unii să se deschidă biroul Agenției de mediu de la Pitești. Cele 300 de persoane, solicitanți și rude ale acestora, din întreg județul Argeș, s-au postat în fața Agenției duminică, încă dinainte de amiaza, deși își puteau depune dosarele pentru obținerea subvenției pentru achiziționarea unor sisteme ecologice de încălzire a locuințelor abia de luni, după ora 9. Oamenii erau revoltați că reprezentanții agenției nu s-au ocupat de organizare.

Ei și-au întocmit singuri propria listă de așteptare. Până duminică la ora 22 lista întocmită ad-hoc conținea 218 nume ale celor care vor să își monteze pe case echipamente de producere a energiei termice.

Pentru a nu îngheța, mulți dintre argeșeni s-au îmbrăcat foarte gros și și-au adus de acasă paturi și șezlonguri.

La fel s-a întâmplat și în Dâmbovița.

Oamenii erau nemulțumiți de faptul că după zeci de drumuri pe la instituții pentru a obține documentele necesare, acum stau la cozi ore în șir. Aceștia se tem că nu vor reuși să obțină subvenția. Pentru județul Dâmbovița a fost alocat un fond de peste 1 milion 500 de lei și potrivit calculelor s-ar încadra în suma aproximativ 250 de dosare.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 24 octombrie.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe