PRIMA PAGINĂ » SPORT » LA ÎNCHISOARE, ÎN LOC DE FEDERAȚIE – VIDEO

LA ÎNCHISOARE, ÎN LOC DE FEDERAȚIE – VIDEO

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

Vestea că Gică Popescu a fost condamnat la închisoare cu executare, fix cu 24 de ore înainte de alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal i-a uluit pe oamenii de fotbal din România. În Dâmbovița, unde fostul internațional a fost implicat aproape trei ani la Chindia, asociații rămași în proiect au comentat, exclusiv pentru MDI TV, decizia finală în Dosarul Transferurilor. Popescu a condus Chindia Târgoviște în perioada 2010-2013, însă nu s-a mai implicat deloc în actualul sezon. La Chindia, Consiliul Județean și Primăria vor rămâne să susțină proiectul fotbalistic, din fonduri publice, iar Universitatea Valahia să ajute clubul cu cazarea gratuită a jucătorilor.

Țuțuianu a confirmat că în ultima vreme, Gică Popescu nu a mai susținut în vreun fel fotbalul târgoviștean.

Contactat telefonic, rectorul Universității Valahia, Călin Oros, a recunoscut că nu se aștepta la aceste decizii bombă în Dosarul Transferurilor.

Conducerea Primăriei Târgoviște nu a dorit să comenteze în vreun condamnarea lui Gică Popescu. În noile condiții, Vasile Avram devine principalul candidat la șefia FRF.

 

I.M

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe