PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » METODĂ NOUĂ DE FENTARE A RADARULUI ȘI ROVINIETEI

METODĂ NOUĂ DE FENTARE A RADARULUI ȘI ROVINIETEI

de Andrei Oprescu
0 vizualizări
Românii sunt inventivi când vine vorba de fentat legea. Un argeșean s-a gândit să scape de radarele de pe autostradă și să nu mai fie nevoit să plătească nici rovinieta, așa că și-a ascuns numărul de înmatriculare cu o bucată de hârtie adezivă. Un alt conducător auto vigilent a filmat situația. Când a văzut că este suprins de cameră, șoferul a devenit recalcitrant.
Aceste scene au fost suprinse pe Autostrada A1 București-Pitești. Șoferul din imagine circula cu numărul de înmatriculare ascuns. Când a văzut că este filmat a oprit mașina și a încercat să-l intimideze pe conducătorul auto cu spirit civic. Șoferul vigilent nu s-a speriat însă de atitudinea acestuia și a continuat să filmeze. Nici cel care fenta legea nu s-a sinchisit de faptul că poate fi oprit de poliție și s-a urcat în mașină și și-a continuat drumul în același mod. Imaginile au fost pe o pagină de socializare dedicată traficului și au devenit virale.
 https://youtu.be/sLZOLREvlMA

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe