PRIMA PAGINĂ » Arges » PERCHEZIȚII LA SALOANELE DE MASAJ EROTIC

PERCHEZIȚII LA SALOANELE DE MASAJ EROTIC

de Mditv
1 vizualizări

S-au gândit să iîși transforme afacerile cu saloane de masaj în surse de venit profitabile și au pus angajatele la „bătaie” într-o adevărată rețea de prostituție. Polițiștii din Argeș au făcut azi șase percheziții într-un dosar care vizează săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Printre locurile unde mascații au descins sunt și două saloane de masaj erotic.

19 persoane au ajuns azi la audieri la Poliția municipiului Pitești vizate fiind de faptul că făceau parte dintr-o rețea de proxenetism și prostituție. Practic, în spatele unor activități de masaj, mai multe fete practicau prostituția. Clienții veneau atât la saloanele de masaj erotic cât și în alte patru apartamente și hoteluri din Pitești, acolo unde făceau sex cu angajatele firmei care deține saloanele erotice. În total sunt 10 fete care au ajuns la audieri.

Din cercetări reiese că, de la începutul anului 2015 și până în prezent, trei barbati, în calitate de administratori ai unei societăți comerciale care deține saloane de masaj erotic, ar fi determinat și ar fi înlesnit practicarea prostituției de către angajatele societății.

Cei vizati de anchetă ar fi obținut din activitatea infracțională peste 300.000 de lei.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe