PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » PROTEST ÎMPOTRIVA PREFECTULUI DE TELEORMAN

PROTEST ÎMPOTRIVA PREFECTULUI DE TELEORMAN

de Mditv
0 vizualizări

Manifestare de amploare în județul Teleorman. Peste 500 de persoane s-au adunat marți seara în fața prefecturii pentru a cere demiterea Danielei Carmen Dan, prefectul județului. Manifestații au scandat Jos Psd, Jos Mafia Psd și au acuzat-o pe aceasta de faptul că este omul PSD și că acționeze numai la comanda lui Liviu Dragnea.

Peste 500 de persoane au ieșit în stradă în fața Prefecturii județului Teleorman pentru a cere demiterea prefectului Daniela Carmen Dan. Înarmați cu pancarte și mesaje aceștia au scandat lozinci împotriva mafiei PSD Teleorman și au acuzat-o pe aceasta de faptul că acționează la comanda condamnatului penal Liviu Dragnea.

Manifestanții i-au reproșat prefectului că nu a respectat hotărârile judecătorești definitive în baza cărora era obligată să suspende primarii care au fost declarați incompatibili sau vinovați de fapte de corupție și de faptul că nu manifestă echidistanță politică.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe