PROTEST ÎMPOTRIVA PREFECTULUI DE TELEORMAN

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Manifestare de amploare în județul Teleorman. Peste 500 de persoane s-au adunat marți seara în fața prefecturii pentru a cere demiterea Danielei Carmen Dan, prefectul județului. Manifestații au scandat Jos Psd, Jos Mafia Psd și au acuzat-o pe aceasta de faptul că este omul PSD și că acționeze numai la comanda lui Liviu Dragnea.

Peste 500 de persoane au ieșit în stradă în fața Prefecturii județului Teleorman pentru a cere demiterea prefectului Daniela Carmen Dan. Înarmați cu pancarte și mesaje aceștia au scandat lozinci împotriva mafiei PSD Teleorman și au acuzat-o pe aceasta de faptul că acționează la comanda condamnatului penal Liviu Dragnea.

Manifestanții i-au reproșat prefectului că nu a respectat hotărârile judecătorești definitive în baza cărora era obligată să suspende primarii care au fost declarați incompatibili sau vinovați de fapte de corupție și de faptul că nu manifestă echidistanță politică.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ÎNȘELĂCIUNE CU INDEMNIZAȚII COVID-19. PREJUDICIU URIAȘ

Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pune în aplicare, joi dimineaţa, 99 de mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi şi Dâmboviţa, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune.Din datele şi probele administrate în cauză, a