PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » PERICOL ÎN TRAFIC?

PERICOL ÎN TRAFIC?

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

 

Unii dintre şoferii din Piteşti sunt îngrijoraţi din cauza unor colegi de trafic, a căror stare de sănătate nu le mai permite să conducă. Un astfel de conducător auto, care abia se mai poate deplasa şi pentru care doar urcatul la volan este un efort enorm, a fost filmat, cel mai probabil, de alţi şoferi şi este considerat un pericol în trafic. Filmuleţul a devenit viral în mediul on-line, după ce a fost postat pe o pagina de socializare dedicată participanţilor la trafic.

Bărbatul a atras atenţia atunci când a încercat să se urce la volan, deşi abia se poate deplasa. S-a chinuit să urce în maşină şi mai mult ca sigur reflexele sale nu mai sunt la fel de bune, din cauza problemelor de sănătate vizibile. Ceilalţi participanţi la trafic, care au surprins momentele în care bărbatul se chinuie să ridice picioarele în automobil sunt indignaţi şi îl consideră un adevărat pericol public pe carosabil.

Imaginile au fost postate pe o pagină de Facebook dedicată şoferilor şi a atras nenumărate comentarii pro şi contra. Unii dintre internauţi le dă dreptate celor care au filmat şi spun că bărbatul nu ar mai trebui să urce la volan dacă are probleme locomotorii atât de grave, iar alţii îl compătimesc şi spun că şi el are dreptul să conducă. Nu trebuie neglijat faptul că o problemă la membrele inferioare poate duce la o adevărată tragedie dacă şoferul nu are viteză de reacţie şi prezenţă de spirit în trafic.

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe