POLIȚIȘTII TELEORMĂNENI AU PROPRIILE REGULI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Codul rutier nu este valabil și pentru polițiștii teleormăneni. A demonstrat-o un echipaj care a reușit să încalce nu una ci mai multe reguli în același timp. S-a întâmplat în localitatea teleormăneană Măldăeni unde o mașină a MAI a fost parcată pe contrasens, a blocat o intersecție și a obligat astfel șoferii să treacă peste linia continuă. Imaginile au fost surprinse de un șofer care le-a și postat pe internet pentru a arăta cum legea este sfidată chiar de cei care ar trebui să vegheze la respectarea ei.

Dacă în locul mașinii de poliție ar fi fost un autoturism condus de un alt șofer cu siguranță acesta s-ar fi ales cu amendă, însă imaginile demonstrează faptul că dacă poliția permite și vrea legislația poate fi sfidată. Un echipaj de poliție de la Măldăeni a demonstrat că nu dă două cepe degerate pe prevederile rutiere, pitindu-se la o intersecție, și obligând astfel șoferii să treacă peste linia continuă.

În fața situației, șoferii care au tranzitat zona s-au conformat și au ocolit echipajul de poliție pe unde au putut, chiar dacă în acest fel au încălcat în repetate rânduri legea. Prin zonă au trecut și colegi de-ai polițiștilor care blocaseră intersecția, dar au închis ochii în fața ispravei.

Ce pare că nu știu acești polițiști este că prevederile legislației rutiere sunt pentru toată lumea, indiferent de statut sau de grad.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

POLIȚIȘTII, PROTEST CU FUMIGENE LA COTROCENI

Sute de polițiști au protestat miercuri la Palatul Cotroceni, alături de alți sindicaliști din sistemul de apărare și ordine publică. Oamenii sunt nemulțumiți că actualul guvern a înghețat salariile și a anunțat tăieri de sporuri. Ei consideră că măsurile de austeritate impuse sunt ultima soluție la problemele economice actuale.La un