PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » PRAHOVA: SUSPECTUL, ARESTAT PREVENTIV

PRAHOVA: SUSPECTUL, ARESTAT PREVENTIV

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Vasile Pascale, bărbatul acuzat că în urmă cu o săptămână a ucis o femeie pe o stradă din Ploieşti a fost arestat preventiv. Decizia nu este definitivă, iar inculpatul a formulat deja contestaţie. Magistraţii au admis propunerea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova şi au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a lui Vasile Pascale pentru comiterea infracţiunii de omor.

Anchetatorii confirmă că inculpatul s-a întâlnit în data de 3 august în jurul prânzului cu victima, Tatiana Tudor, în apropierea străzii Laboratorului din municipiul Ploieşti. Cei doi au mers împreună pe un teren viran din zonă acoperit cu vegetaţie deasă, iar acolo bărbatul a lovit-o de mai multe ori în zona feţei pe femeie şi a ucis-o folosindu-se de un ciob de sticlă cu care a înjunghiat-o în zona cervicală. Decizia pronunţată de Tribunalul Prahova nu este definitivă, ea fiind deja contestată de către inculpat. Contestaţia se va judeca la Curtea de Apel Ploieşti.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe