PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » S-A SINUCIS DUPĂ CE A PIERDUT BANII LA RULETĂ. TÂNĂRUL A INTRAT CU MAȘINA ÎN PARAPET

S-A SINUCIS DUPĂ CE A PIERDUT BANII LA RULETĂ. TÂNĂRUL A INTRAT CU MAȘINA ÎN PARAPET

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Viciul jocurilor de noroc i-a adus sfârșitul unui tânăr din Argeș. Acesta și-a pus capăt zilelor intrând cu mașina într-un parapet de pe șoseaua Pitești-Brașov după ce în urmă cu câteva zile a pierdut o suma mare de bani la ruletă. Culmea este că înainte de acest gest le-a spus mai multor prieteni ce vrea să facă, dar nimeni nu l-a luat în seamă.

Aceste imagini sunt filmate imediat după impact de unul dintre participanții la trafic. Toată lumea era îngrozită de cum a ajuns mașina în urma impactului violent cu parapetul din beton. Accidentul a avut loc pe drumul care leagă uzina Dacia de șoseaua Pitești – Brașov. E o sosea de viteză, cu doua benzi pe sens, ce i-a permis tânărului de 24 de ani, care conducea un bolid puternic, să meargă cu 200 de kilometri la oră, după cum cred martorii.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și o ambulanță. Medicii au încercat să îl mențină pe tânăr în viață, însă acesta a murit imediat. Tânărul lucra la Secția Caroserie a uzinei Dacia de la Mioveni și era un împătimit al jocurilor de noroc. Apropiații spun că împrumutase 7000 de lei ca să joace la ruletă, bani pe care i-a pierdut. Tatăl și fratele lui au ajuns într-o jumătate de oră la locul accidentului.

Din cauza accidentului traficul a fost complet blocat câteva ore.

În urma impactului violent, piesele mașinii s-au împrăștiat pe mai bine de 100 de metri; motorul și cutia de viteze au ajuns la mare distanță de caroserie, uleiul și combustibilul s-au scurs pe stradă, iar echipele de interventie au îndepărtat autoturismul ajuns un morman de fiare de pe șosea.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe