PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » INUNDAȚII ÎN ALEXANDRIA

INUNDAȚII ÎN ALEXANDRIA

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

 

O ploaie de 15 minute a creat probleme în Alexandria. Mai multe străzi au fost inundate și după ce sistemul de canalizare a cedat, apa a pătruns în gospodăriile localnicilor. Pompierii au intervenit cu motopompele în mai multe curți și pentru deblocarea străzilor.

Avertizarea meteorologică de instabilitate atmosferică s-a adeverit. În mai multe zone din sudul țării a ploua torențial. La Alexandria, o ploaie de 15 minute a făcut ravagii. Traficul a fost blocat pe mai multe străzi din cauza inundațiilor, iar sistemul de canalizare a cedat rapid. Astfel că localnicii s-au trezit cu apa în curți și case.

Oamenii și-au văzut grădinile distruse. Plantele pluteau în apa care a inundat gospodăriile. Pompierii au fost alertați și au intervenit cu motopompele.

Meteorologii anunță în continuare instabilitate atmosferică și zilele următoare. Temperaturile ridicate din timpul zilei vor fi urmate de ploi scurte, torențiale și cu descărcări electrice.

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe