SERIE DE ACCIDENTE ÎN TELEORMAN

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

O serie de accidente au avut loc în Teleorman din cauza teribilismului și a neglijenței. În Alexandria un tânăr de 23 de ani s-a urcat împreună cu încă doi prieteni la volanul unei autoutilitare, deși nu deținea permis de conducere. Și între localitatile Crângu și Furculești, un șofer a accidentat grav doi bătrâni care circulau cu o căruță.Trei tineri din Alexandria au ajuns la spital după ce unul dintre ei s-a urcat la volanul unei autoutilitare, a rupt trei pomi și s-a oprit intr-un gard de metal, pe care l-a pus la pămant.

Șoferul de 23 de ani nu avea permis. Încercase de trei ori să obțină dreptul de a circula la volan, însă nu a reuțit să treacă de proba teroretică.Împreună cu doi amici, un băiat și o fată, s-a urcat la volanul autoutilitarei care aparținea tatălui său, fără știrea acestuia.Plimbarea s-a sfârșit la spital. Pe strada Cuza Vodă din Alexandria tânărul a pierdut controlul direcției de mers, a rupt trei pomi și gardul de metal al unei curți.Martorii spun că șoferul ar fi vrut să depășească două mașini staționate, însă nu a mai reușit să se redreseze.Fata care se afla în autovehicul a fost cel mai grav rănită. Mama șoferului a sosit la fața locului într-un suflet dar a leșinat când a văzut ce s-a întâmplat. Tânărul este cercetat pentru conducere fără permis pe drumurile publice și vătămare corporală din culpă.Un alt accident a avut loc între localitățile Furculești și Crângu, pe DN52. Două bătrâni se zbat acum între viață și moarte, după ce căruța în care se aflau a fost izbită în plin de un autoturism.Un tânăr care se afla la volanul unui autoturism și circula dinspre Crângu spre Alexandria nu a observat căruța care se deplasa în aceeași direcție de mers. Șoferul spune că nu a văzut nimic, din cauza unei mașini care venea din sens opus și l-ar fi ”orbit” cu farurile.În urma impactului, căruța s-a făcut praf, iar cei doi bătrâni care se aflau âîn ea au ajuns în stare gravă la spital. Atelajul avea pe spate o plăcuță cu un număr de înregistrare. Pe jos, lângă animalul de tracțiune care abia mai respira, era și o vestă reflectorizantă, însă nu se știe exact dacă aceasta se afla ”la vedere”, în momentul impactului, sau era în căruță.Șoferul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ÎNȘELĂCIUNE CU INDEMNIZAȚII COVID-19

Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare joi dimineaţa, 99 de mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi şi Dâmboviţa, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune. Din datele şi probele administrate în