ȘOARECE ÎN GALANTARUL DE CARNE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

 

Un client al unui supermarket din Curtea de Argeș a surprins imagini șocante în galantarul de carne al magazinului. Un șoarece se plimbă nestingherit printre bucățile de carne expuse în galantar. Sesizați de cumpărători, angajatii au încercat să prindă rozătoarea. Clientul nu a depus plângere.

Câteva ore mai târziu, reprezentanții supermarket-ului au emis un comunicat de presă în care-și cer scuze clienților și îi asigură că au retras toata marfa din vitrina și au distrus-o.

COMUNICAT DE PRESĂ

„Ne cerem scuze clienților pentru incidentul regretabil din Curtea de Argeș. Am retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, am restabilit condițiile igienico-sanitare necesare desfășurării activității și, în același timp, am solicitat o intervenție urgentă a firmei cu care colaborăm pentru deratizare.Precizăm că lunar au loc proceduri pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție în toate magazinele noastre, derulate prin intermediul unor companii specializate. Ultima intervenție de acest tip a avut loc în urmă cu numai 5 zile în magazinul din Curtea de Argeș și nu au fost găsite deficiențe”.

Au precizat reprezentanții magazinului care au anunțat că vor relua școlarizarea angajaților din supermarket și vor dispune măsuri urgente.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri