TÂNĂRĂ CĂZUTĂ DIN AUTOBUZ PE GEAMUL SPART

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Incident revoltător la Ploiești. O tânără a căzut aseară dintr-un autobuz care circula pe traseul 2 din Ploiești după ce geamul autobuzului s-a desprins și s-a spart. Fata a fost imediat transportată la spital. Poliția a intrat pe fir și cercetează incidentul. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral. În cauza a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Incidentul a avut loc aseară într-un autobuz marca MAN ce circula pe traseul 2 din Ploieşti. Tânăra pur şi simplu s-a prăbuşit pe carosabil după ce un geam al autobuzului s-a desprins. Se pare că adolescenta se afla pe scaunul din dreapta spate al autobuzului. Din primele date, fata s-ar fi dezechilibrat, s-ar fi atins de un geam lateral al autobuzului, moment în care geamul s- ar fi desprins, iar tânăra a căzut din autobuz pe partea carosabilă. Din impact a suferit un traumatism cranio-cerebral occipital și a fost transportată la spital pentru investigații. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Autobuzul a fost retras din cursă și în prezent este în curtea societății TCE.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

MĂSURI DE URGENȚĂ, DUPĂ TRAGEDIA DE LA PIATRA NEAMȚ

Tragedia petrecuta in sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt a inmarmurit o lume intreaga. Pentru a preveni o astfel de nenorocire in judetul Dambovita, Corneliu Stefan, presedintele Consiliului Judetean Dambovita a luat primele masuri.Din fericire, in judetul Dambovita, sectia ATI Covid este nou creată, cu aparatura si dotari noi.