TELEORMAN SUB APE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Județul Teleorman s-a aflat sub avertizare meteorologică cod Portocaliu de ploi torențiale, grindină și vijelii. Potrivit estimărilor s-au înregistrat averse torențiale de peste 40…50 l/mp. Curțile au fost inundate și mai multe acoperișuri de imobile au fost smulse de vijelie. Peste 60 de pompieri au intervenit în opt localități cu autospeciale și motopompe. Autoritățile locale au sprijinit intervențiile cu excavatoare și voluntari.
În municipiul Alexandria s-a acționat pentru evacuarea apei dintr-o casă de locuit, șase curți și un demisol, cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, șase motopompe și 18 subofițeri. Tot în municipiu, pe strada 1 mai, acoperișul unui bloc a fost smuls și aruncat pe fațada acestuia. Pentru degajarea lui au intervenit pompierii militari împreună cu personalul ADP Alexandria și o echipă de la furnizorul de energie electrică deoarece au fost afectate și cablurile electrice din acea zonă. Circulația a fost îngreunată după ce mai multe artere au fost inundate.

În orașul Videle s-a intervenit pentru evacuarea apei din 11 curți și o stradă, cu mai multe autospeciale și motopompe. Probleme au fost și în localitatea Bâscoveni unde mai multe curți au fost inundate, dar și în localitatea Trivalea Moșteni și Frăsinet.

Inundații s-au înregistrat și în com. Botoroaga, sat Valea Cireșului, în localitatea Crevenicu și în localitatea Băbăița, unde pompierii militari au acționat pentru protejarea unei locuințe cu saci de nisip.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

PĂRINȚI ȘI COPII, RĂTĂCIȚI PE MUNTE

Cei șapte turiști au cerut ajutor la 112, iar în căutarea lor au pornit jandarmii de la Postul Montan Zănoaga pe traseul turistic din munții Bucegi. Turiștii, 4 adulți și 3 copii minori cu vârsta între 6 și 9 ani, se aflau într-o drumeţie pe traseul montan Zănoaga-Cheile Zănoagei-Scropoasa. La