TRAGEDIE ÎN TELEORMAN. DOI BĂTRÂNI AU MURIT ÎN TIMP CE DORMEAU

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Tragedie pentru o familie din comuna Drăgănești Vlașca. Doi bătrâni au ars de vii în propria casă, după ce acoperișul locuinței a luat foc. Tavanul s-a prăbușit peste ei, în timp ce dormeau. Pompierii ajunși la gfața locului nu au mai putut face nimic pentru cele două victime. Potrivit reprezentanților ISU Teleorman, incendiul ar fi izbucnit de la o sobă.

Doi bătrâni din localitatea Drăgănești Vlașca, județul Teleorman, au ars de vii, în timp ce dormeau. Bătrânii au fost găsiți carbonizați, în dormitor, unul lângă altul, de-a latul patului, ca și cum s-ar fi întins să se odihnească.

Vecinii spun că imediat ce au văzut acoperișul în flăcări au sunat la 112. Au bănuit că cei doi bătrâni se aflau în casă, însă până la venirea pompierilor nimeni nu a putut intra să-i salveze. Focul a cuprins acoperișul și o parte din locuință, rapid.

Martorii spun că în cursul dimineții, vecinul a fost văzut la un magazin din comună. Ceva mai târziu, l-au văzut dând zăpada la o parte din curte. După prânz, nimeni nu a mai știut nimic de ei. Oamenii spun că, cel mai probabil, ar fi încercat să se odihnească. Atunci a început tragedia.

Focul care a cuprins acoperișul s-a extins cu rapiditate, iar camera în care se aflau cei doi bătrâni a ars complet.

Polițiștii și pompierii încearcă să afle acum cauza exactă a producerii incendiului.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

VACCINAREA PROFESORILOR REDEVINE PRIORITATE

Revenirea elevilor și a profesorilor în școli și cazurile de COVID-19 apărute în rândul acestora în ultima săptămâna le-au trezit la realitate autoritățile. Deși profesorii ar fi trebuit să fie primii pe listele de vaccinare, înainte de redeschiderea școlilor, acest lucru nu s-a întâmplat. Acum, Sorin Cîmpeanu anunță vaccinarea cu