PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » ULTIMA TURĂ, ÎN APLAUZELE COLEGILOR

ULTIMA TURĂ, ÎN APLAUZELE COLEGILOR

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Momente emoționante la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman. Sirenele au sunat continuu vineri dimineața, însă de această dată nu pentru o urgență. Pompierii și-au luat la revedere de la unul dintre colegi care după o carieră de 28 de ani în sprijinul cetățenilor, și-a încheiat activitatea. Plt. adj. Costache Florin a avut ultima tură chiar de Ziua Pompierilor din România, iar vineri a predat ștafeta.
Trec prin foc pentru a salva vieți, duc de multe ori o luptă contracronometru pentru salvarea unor vieți, sunt instruiți să fie tari, să dea dovadă de curaj, omenie, demnitate și să fie permanent în slujba celorlați, însă în spatele uniformei se ascund oameni ca și noi, iar uneori emoțiile îi copleșesc. În aplauzele colegilor și cu lacrimi în ochi, plt. adj. Costache Florian, comandant echipaj și conducător autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, a terminat vineri, ultima sa tură de serviciu, cu o carieră de peste 28 de ani în structurile militare.
În cadrul unității, subofițerul și-a început activitatea în anul 1991 ca militar angajat pe bază de contract la Detașamentul de Pompieri Alexandria, iar în anul 2006 a trecut în corpul subofițerilor, ocupând pe rând funcțiile de conducător autospeciale, subofițer operativ principal, comandant echipaj, subofițer tehnic principal I în cadrul Serviciului Logistic și, la final de carieră, înapoi la subunitatea de intervenție din Alexandria, pe funcția de comandant de echipaj.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe