PRIMA PAGINĂ » SPORT » VARĂ LINIȘTITĂ LA TÂRGOVIȘTE – VIDEO

VARĂ LINIȘTITĂ LA TÂRGOVIȘTE – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Vara se anunță una liniștită pentru campioana României la baschet feminin, CSM Târgoviște. Cu Dan Fleșeriu și Marian Enache pe banca tehnică, Municipal a fost marea surpriză a sezonului în Liga Națională. A luat titlul după o finală dramatică în fața ICIM-ului, decisă la Târgoviște, cu trei mii de oameni în tribune. Oficialii, jucătoarele și staff-ul au sărbătorit succesul, iar acum se pregătesc de vacanță. Toată lumea speră să nu se mai repete situația din sezonul trecut, când incertitudinea a fost cuvântul de ordine la CSM. Cu titlul în vitrină, Municipal se gândește la cupele europene.
Dan Fleșeriu și-a trecut în cont cel mai important rezultat din carieră cu Municipal Târgoviște. Tehnicianul a avut contract pe un sezon, dar spune că ar rămâne pe banca echipei campioane dacă șefii îi vor face o nouă propunere.
La o zi după finala câștigată cu Aradul, scor 3-1, fetele de la Municipal s-au aranjat pentru fotografia de grup, cu cel mai râvnit trofeu din baschetul feminin românesc.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu, Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe