PRIMA PAGINĂ » ESENȚIAL » VREMEA SCHIMBĂ FOAIA

VREMEA SCHIMBĂ FOAIA

de Mditv
2 vizualizări

Gata cu vremea frumoasa! In zilele ce urmeaza nu trebuie sa mai iesiti din casa fara umbrela. Toamna incepe sa isi intre in drepturi iar temperaturile au scazut brusc de la 32 de garde la 20 si vor continua sa scada. Vremea va fi predominant instabila iar precipitatiile vor fi insemnate cantitativ.

Administrația națională de meteorologie a emis o avertizare meteorologică de cod galben pentru perioada 19-20 septembrie și cod portocaliu pentru nordul județelor Prahova, Argeș și Dâmbovița. La începutul perioadei avertizate, cu precădere în regiunile sudice și sud estice, ploile vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspectul de vijelie și izolat de grindină.

Cerul va fi plin de nori iar cantitățile de apă înregistrate vor ajunge până la 80 l/mp în zonele care intră sub incidența codului portocaliu. Vremea se va răci semnificativ zilele ce urmează iar maximele vor fi de 16 grade în timpul zilei iar noaptea vor fi doar 10 grade.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe