PRIMA PAGINĂ » Utile » ILFOV » DĂDEAU SPARGERI ÎN DEPOZITE

DĂDEAU SPARGERI ÎN DEPOZITE

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Timp de câteva luni mai mulți tineri au reușit să dea spargeri în depozitele de la marginea capitalei de unde furau îmbrăcăminte și încălțăminte. Cum ulciorul nu merge de foarte multe ori la apă, la ultima acțiune au dat nas în nas cu polițiștii din Ilfov care i-au prins în flagrant delict. Șapte persoane au fost reținute pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Șase bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani și o tânără de 22 de ani, șase din orașul Voluntari și unul din municipiul București, au fost surprinși în flagrant delict după ce au sustras peste 2000 de perechi de încălțăminte dintr-un depozit din comuna Dobroești. Persoanele sunt bănuite că în perioada mai 2018- prezent, ar fi sustras articole textile, îmbracăminte și încălțăminte din mai multe depozite amplasate la marginea capitalei.
Cele șapte persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore și urmează a fi prezentate instanţei, cu propunere legală. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe