PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » DE LA BAL… LA POLIŢIE

DE LA BAL… LA POLIŢIE

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

După o noapte de pomină într-o discotecă din Argeş, un tânăr a ajuns la poliţie. El este acuzat de viol după ce ar fi oprit maşina pe un câmp şi ar fi întreţinut relaţii sexuale în maşină cu o fată de 13 ani, care a declarat ulterior că a fost violată. Suspectul, în varsta de 20 de ani, din Călineşti, dus la audieri la sediul Poliţiei Topoloveni nu are nici permis de conducere, aceasta fiind o altă infracţiune comisă de băiat.

Tânărul ar fi violat o minoră de 13 ani, din aceeași localitate, după ce ambii s-ar fi distrat câteva ore într-o discotecă. Apoi, băiatul i-ar fi propus fetei să întrețină raporturi sexuale, s-ar fi urcat în maşină si s-ar fi oprit pe un camp. El spune că fata a acceptat, dar victima susţine că nu este adevărat şi tocmai pentru că nu a fost de acord, acesta ar fi ameninţat-o că o va lăsa pe câmp, apoi ar fi violat-o. Mătuşa fetei a dat aceleaşi declaraţii, ea fiind şi cea care a anunţat autorităţile.

Tânărul nu avea nici permis de conducere, dar s-a urcat la volan, iar după actul sexual ar fi condus fata acasă, tot cu maşina.

Polițiștii l-au găsit pe tânăr și l-au dus la audieri. Este cercetat pentru viol şi conducere fără permis.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe