PRIMA PAGINĂ » ESENȚIAL » INDISCIPLINA DĂUNEAZĂ… TRAFICULUI! – VIDEO

INDISCIPLINA DĂUNEAZĂ… TRAFICULUI! – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Circulatie bara la bara, nervi si claxoane. Aceasta este atmosfera in Targoviste, dupa ce lucrarile de reabilitare a doua artere din municipiu au dus la devierea circulatiei. Desi autoritatile i-au avertizat pe soferi sa plece mai devreme spre serviciu si sa se inarmeze cu rabdare, dupa numai o zi, nervii conducatorilor auto au cedat. La orele de varf, s-a circulat in coloana pe Bulevardul Regele Carol I, formandu-se ambuteiaje. De vina sunt chiar soferii, care singuri isi complica… drumul! Fiecare incearca sa fure cativa metri, nu acorda prioritate nici macar pietonilor si ajung pana la urma sa stea mai mult timp la coada.
Bulevardul Unirii si I.C. Bratianu au intrat intr-un amplu proces de reabilitare, ceea ce a dus la rectrictionarea partiala sau totala a traficului. In aceste conditii, la primele ore ale diminetii pe Bulevardul regele Carol I s-a circulat bata la bara.
Conducatorii auto au uitat sa plece mai devreme de acasa pentru a ajunge la serviciu, iar la ora 8.00, s-au impotmolit pe Bulevard. De vina pentru aceasta situatie este si indisciplina multor soferi. Lipsiti de orice gram de rabdare, unii refuza sa stea cateva minute in plus si incearca sa se strecoare in fata altor autoturisme. In acest conditii nu fac decat sa blocheze mai mult circulatia.
Mai grav este ca unii conducatori auto uita sau nu vor sa le acorde prioritate nici pietonilor, care incearca sa traverseze drumul pe zebra.
In cea de-a adoua parte a diminetii, lucrurile au stat cu totul altfel. S-a circulat usor, fara a se mai crea ambuteiaje.
Numai ca minunea nu a tinut decat pana la alta ora de varf. Cert este ca lucrarile de reabilitare vor dura doua luni, asa ca soferii au doua variante la dispozitie daca vor sa scape de traficul infernal: ori lasa autoturismul acasa ori invata ce inseamna disciplina.

Mădălina Zăbavă
Răducu Rădoi, Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe