PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » ACCIDENT INCREDIBIL! TRACTOR RĂSTURNAT DE UN BMW!

ACCIDENT INCREDIBIL! TRACTOR RĂSTURNAT DE UN BMW!

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Accident grav în Teleorman! Un tractorist nu s-a asigurat la ieșirea dintr-o parcare și a ieșit în fața unui bmw. Șoferul bolidului n-a mai putut evita impactul și a intrat în remorca tractorului, încărcată cu legume. Impactul a fost atât de puternic încât tractorul s-a răsturnat, iar șoferul a ajuns la spital cu răni la cap.

Accidentul s-a petrecut pe drumul european 70, care face legătura între Alexandria și Roșiorii de Vede. Tânărul care se afla la volanul BMW-ului susține că tractorul a ieșit din parcare, fără să-i dea prioritate.Șoferul n-a mai putut evita coliziunea.

Impactul a fost atât de puternic încât tractorul s-a răsturnat iar motorul a fost proiectat la peste 10 metri distanță. Tractoristul a suferit răni grave la cap și a fost transprotat la spital. Martorii spun că barbatul urma să facă un transport de legume din apropiere.

Unul dintre șoferii care au asistat la toată scena susține că BMW -ul a venit cu viteză foarte mare și nu avea cum să evite impactul nici dacă îl observa pe tractorist.

Din primele cercetări a reieșit faptul că bărbatul care conducea tractorul este vinovat de producerea accidentului. Mai mult decât atât, vehiculul era neînmatriculat așa că polițiștii i-au întocmit dosar penal tractoristului pentru vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Mihaela Nedelcuță

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe