PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » ACCIDENT GRAV PE DN6

ACCIDENT GRAV PE DN6

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

 

Inconstiența la volan a făcut victime din nou. Mai multe persoane au ajuns la spital în urma unui accident pentrecut la ieșirea din localitatea teleormăneană Vitănești. Ceilalți pasageri aflați în mașini au scăpat ca prin urechile acului, dacă ar fi să ne luăm după cum arată autovehiculele implicate în accident.

 

Accidentul s-a produs pe DN6 la iesirea din localitatea Vitănești. Panica a fost cuvântul care descrie cel mai bine starea în care se aflau toți pasagerii din autovehiculele implicate în incident. Circulația a fost blocată zeci de minute în zonă.

 

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și un SMURD, precum și două ambulanțe. Cele trei persoane rănite, dintre care o minoră, au fost transportate de urgență la spital. Fata in varstă de 16 ani a fost cel mai grav rănita, suferind multiple traumatisme. Poliţia a declanşat o anchetă pentru a stabili care dintre şoferi este vinovat de producerea accidentului.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe