PRIMA PAGINĂ » Arges » BĂTĂUȘII DE LA BASCOV, REȚINUȚI

BĂTĂUȘII DE LA BASCOV, REȚINUȚI

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

 

19 capete au picat până acum în urma scandalului din Bascov. Cele doua clanuri au băgat spaima în toată localitatea după ce s-au bătut cu bâte și topoare în plină stradă chiar în fața secției de poliție și a primăriei. Deși s-au jurat că nu au nicio vină, 19 persoane din ambele clanuri au fost reținute de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru tulburarea liniștii publice și încăierare.

Membrii celor două clanuri s-au bătut cu tot ce au avut la îndemână. S-a întâmplat în plină zi, chiar în fața primăriei și în apropierea unei școli. A fost nevoie de opt focuri de armă pentru a-i opri pe bătăuși. Polițiștii și mascații din trupele speciale s-au luptat să restaureze ordinea cu zecile de persoane care nu încetau să se lovească.

19 persoane au fost reținute inițial pe bază de ordonanță de urgență pentru 24 de ore sub acuzația de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare. Au fost introduși în arestul poliției județene. Fiecare aruncă acuzații către ceilalți.

Ca urmare a scandalului, 7 percheziții au fost efectuate la romii protagoniști. Se pare că cei care au fost reținuți s-au acuzat reciproc că ar fi autorii unor furturi. Perchezițiile au fost loc în Pitești și Schiau, Bascov. Din cele patru victime, trei au fost externate și o singură persoană a rămas sub observația medicilor pentru că prezenta lovituri la cap și la o mână.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe