PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » CĂRUȚĂ SPULBERATĂ PE ȘOSEA

CĂRUȚĂ SPULBERATĂ PE ȘOSEA

de Mditv
0 vizualizări

Accident grav în Teleorman. Un căruțaș beat s-a încumetat să circule noaptea pe un drum județean, cu un vehicul nesemnalizat, și a plătit scump pentru asta. După ce a fost izbit în plin de un autoturism a rămas fără un cal care a decedat pe loc, iar soția sa a ajuns în stare gravă la spital. Căruțasul se afla într-o avansată stare de ebrietate și nu s-a gândit la posibilele consecințe atunci când a pornit la drum.

Evenimentul s-a produs pe drumul județean care face legătura între localitățile Lăceni și Orbeasca de Jos. Șoferul unui autoturism nu a observat căruța care se deplasa pe marginea drumului, în aceeași direcție de mers, și a lovit-o în plin. În urma impactului, femeia care se afla în căruță a ajuns în stare gravă la spital, iar unul dintre animalele de tracțiune a murit pe loc.

Din căruță nu a mai rămas aproape nimic. Căruțașul care se afla la ”cârma” vehicului recunoaște că a consumat doi litri de bere și căruța nu era semnalizată cu elemente reflectorizante, așa cum prevede legea, în cazul vehiculelor cu tracțiune animală, pe timp de noapte. Aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,87 mg alcool pur în aerul expirat în cazul căruțașului.

Șoferul autoturismului nu consumase alcool. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească partea de vină a fiecăruia dintre cei implicați.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe