PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » COPIL UMILIT ÎN CURTEA UNEI GRĂDINIȚE

COPIL UMILIT ÎN CURTEA UNEI GRĂDINIȚE

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Scene revoltătoare într-o comună din Argeș. Un băiețel de doar 8 ani a fost lovit și umilit de alți băieți în curtea unei grădinițe din Merișani. Agresorii l-au prins, l-au bătut, i-au dat să mănânce iarbă, melci și urzici. Poliția a deschis dosar penal pentru lovire.
Scenele în care băiețelul este lovit și umilit de alți copii au fost filmate în curtea unei grădinițe din comuna argeșeană Merișani. Copilul era cu mama sa la o pomană și a plecat să se joace. Acesta a povestit mamei că a intrat în curtea unităţii pentru a-şi lua mingea şi nu a mai fost lăsat să plece de cei cinci tineri. Apoi a urmat coșmarul pentru el. A fost lovit de ceilalți băieți, umilit și obligat să mănânce iarbă şi melci.
Câna a scăpat de agresori copilul a mers și i-a povestit mamei sale ce a pățit. Potrivit declarației femeii, copilul ei a fost bătut de 5 minori, unul dintre aceștia având 15 ani. Aceasta a anunțat poliția și în acest caz a fost întorcmit un dosar de cercetare penală pentru lovire. Potrivit medifax.ro, surse judiciare susţin că ancheta vizează şi infracţiunea de tentativă de agresiune sexuală, după ce unul dintre agresori s-ar fi dezbrăcat şi l-ar fi obligat pe copilul de 7 ani să-l atingă în zona intimă.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe