PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » ARS ÎN TIMP CE MUTA MAȘINA CUPRINSĂ DE FOC

ARS ÎN TIMP CE MUTA MAȘINA CUPRINSĂ DE FOC

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

O mașină a ars ca o torță la Pitești. Proprietarul a încercat să-i schimbe pompa de benzină, iar din cauza unui cablu electric, combustibilul s-a aprins. Bărbatul, în încercarea de a scoate mașina dintre alte autoturisme, s-a ars la mâini și la picioare. Incidentul a avut loc în cartierul Trivale din Pitești. Mașina era parcată iar bărbatul, care intenționa să o vândă, a vrut să îi schimbe pompa de benzină. S-a produs însă o scânteie și motorul a luat foc instant.
Pentru că mașina era parcată între alte autoturisme, într-o parcare aflată între blocuri și un magazin, proprietarul a apucat să o scoată din viteză și a tras de ea. Flăcările l-au ars însă la mâini și la picioare.
Un echipaj de la pompieri ajuns imediat la fața locului și a stins incendiul. Mașina care a luat foc ars în proporție de 50 la sută. Nu este însă singura afectată. Proprietarul mașinii arse, un bărbat de 38 de ani, ajuns la spital cu ambulanța. El are arsuri la mâini și la picioare.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe