PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » IMAGINI SCANDALOASE LA CAMERA DE GARDĂ DIN ALEXANDRIA

IMAGINI SCANDALOASE LA CAMERA DE GARDĂ DIN ALEXANDRIA

de Andrei Oprescu
255 vizualizări

Aceste imagini au stârnit revolta după ce au fost postate pe internet. Cea care a suprins situația este o tânără aflată la camera de gardă. Din spusele sale, personalul de aici mânca semințe și asistentele stăteau la bârfă, în timp ce pacienții așteptau ajutor.
POSTAREA TINEREI PE FACEBOOK
„Scriu la această oră, pentru că n-am mai suportat nesimţirea şi nepăsarea din Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria. În timp ce pacienţii erau pe paturile de urgenţă, de la camera de gardă, aşteptând de minute bune (45 min) ca cineva să vină să le schimbe perfuziile ce erau terminate, ce făceau asistentele noastre? Vă spun eu: erau împărţite în două grupuri, unele stăteau de poveşti şi râdeau de mama focului, iar altele mâncau seminţe!”
A scris tânăra pe Facebook. Ulterior, conducerea unităţii medicale spune că a verificat cazul şi nu se confirmă acuzaţiile.
„Am văzut şi eu filmarea. Am verificat. Nu mâncau seminţe, mâncau şi ele nişte covrigi. Am vorbit cu şefa de secţie, n-a fost nicio problemă nu ştiu ce să vă zic. Eu am citit la comentarii despre asta. Dar am verificat, nu mânca nimeni seminţe. Măsurile le-am luat, a fost chemată toată tura care era de serviciu, au fost întrebate, n-a fost nicio problemă. Pe filmare nu apare nimic din ce comentează doamna aia pe Facebook. Doamna poate să vină, să facă o plângere. Chiar nu îmi place”.
A declarat pentru mediafax, directorul Spitalului Judeţean din Alexandria, Alexandru Dobre. Tânăra care a postat imaginile a redat și o discuție a personalului.
POSTAREA TINEREI PE FACEBOOK
„După aproximativ o oră, una din asistente a trecut pe lângă patul unui pacient şi a strigat către o altă asistentă: Ce faci cu ăsta? Că i s a terminat perfuzia, îi vine sângele înapoi în perfuzie! Ea răspunde (foarte deranjată că a fost întreruptă din mâncatul seminţelor): Ăla gras? Lasă-l (…) că a adormit!”
Conducerea spitalului a mai adăugat că așteaptă o plângere pentru a face anchetă. 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe