“MANĂ CEREASCĂ” PENTRU COPIII DEFAVORIZAŢI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Dar din dar se face Rai! Acesta pare a fi motto-ul unui preot teleormănean, care de doi ani se chinuie să le ofere copiilor nevoiaşi din parohia sa o masa caldă şi posibilitatea aprofundării studiului, pentru ca micuţii să îşi formeze pe viitor cariere de succes. Face acest lucru în mod voluntar şi spune că nu ar reuşi fără ajutorul oamenilor cu suflet. Preotul nu se opreşte doar la acest mic ajutor în creşterea copiilor din sat, ci vrea să înfiinţeze un adevărat centru social, în care va putea găzdui şi copiii orfani.

De doi ani, preotul Florin Danu încearcă să le ofere un prânz cald şi copiilor din satul Lada, judeţul Teleorman.

Preotul încearcă să construiască un adevărat centru social, în care prichindeii să crească în condiţii decente, imposibile pentru părinţii lor. Construcţia este ridicată, trebuie doar utilate cabinetele medicale, dormitoarele, sala de activităţi.

Din 11 ianuarie, aici iau prânzul aproximativ 80 de copii din Lada şi satele învecinate. O altă realizare a preotului în acest an este reprezentată de două solarii a câte o sută de metri pătraţi, în care sunt cultivate legumele care vor fi folosite pentru mâncarea copiilor.

În Centrul Social Mană Cerească micuţii nu doar că găsesc mâncarea caldă pe care părinţii nu le-o pot oferi, ci şi lecţii de limbi străine, susţinute de voluntari.

Copiii pot avea un bucătar de excepţie, care nu-şi are originile pe plaiurile mioritice, însă gestul preotului l-a impresionat atât de mult încât a decis să devină voluntar pentru copii din satul teleormănean Lada.

Asociaţia Mană Cerească

RO37RNCB0248125864690001

0765320643 (PREOT FLORIN DANU)

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ÎNȘELĂCIUNE CU INDEMNIZAȚII COVID-19. PREJUDICIU URIAȘ

Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pune în aplicare, joi dimineaţa, 99 de mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi şi Dâmboviţa, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune.Din datele şi probele administrate în cauză, a