PRIMA PAGINĂ » Arges » PROFESOR DE RELIGIE, MORT ÎN ACCIDENT

PROFESOR DE RELIGIE, MORT ÎN ACCIDENT

de Mditv
6 vizualizări

Accident cumplit pe drumul naționl 73, în judetul Argeș! Graba la volan l-a bagat în mormant pe un profesor de religie, iar alte două persoane au ajuns la spital cu răni grave.

Bărbatul avea 32 de ani și era profesor de religie. În scurt timp ar fi urmat să fie preoțit și să primească o parohie. Insă graba i-a curmat soarta într-o secundă. Profesorul se îndrepta spre casă la volanul autoturismului său. Pe drumul național 73 s-a înscris într-o depășire, însă fără să se asigure. Nu a observat că din sens invers venea un alt autoturism. Impactul nu a mai putut fi evitat. În urma accidentului, profesorul de religie a decedat pe loc, iar două persoane, care erau în celălalt autovehicul, au suferit răni grave și au fost transportate la spital.

Din cauza accidentului cumplit, traficul rutier pe DN73 Pitești – Câmpulung Muscel a fost blocat pe ambele sensuri. Abia după o oră circulația a revenit la normal.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe