PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » MUNICIPIUL PITEȘTI, MICA VENEȚIE

MUNICIPIUL PITEȘTI, MICA VENEȚIE

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

O ploaie torențială a transformat în doar câteva minute municipiul Pitești într-o mică Veneție. Traficul a fost paralizat după ce zeci de străzi au fost inundate, canalizarea a cedat și în unele zone a refulat. Șoferii au rămas captivi în circulație, iar clienții unui supermarket și studenții de la universitate au fost nevoiți să aștepte retragerea apei pentru a putea ieși din clădiri.

Cam așa arăta municipiul Pitești după o ploaie de jumătate de oră. Șoferii surprinși în trafic nu au avut nicio șansă să mai circule. Străzile s-au transformat rapid în râuri, iar conducătorii auto au rămas cu mașinile blocate. Prundu a fost zona cea mai afectată.

Canalizările nu au făcut față, iar în multe zone au refulat pe străzi. Mai multe beciuri au fost inundate. Mai multe gospodării din Pitești, Ștefănești și Bradu au fost inundate. Apa a pătruns și în locuințe și instituții publice. ISU Argeș a acționat cu motopompe pentru evacuarea apei din locuințe. Persoanele rămase blocate în mașini au fost deblocate tot de pompieri.

A fost a doua zi în care inundațiile au creat probleme în Argeș.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe