MICROBUZ CU 40 DE CĂLĂTORI LOVIT DE TIR

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

A fost alertă încă de la prima oră în Prahova. Un microbuz cu 40 de pasageri a fost lovit în plin de un tir. Șapte persoane au suferit traumatisme lombare și atacuri de panică și au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Ploiești. Polițiștii fac cercetări, din primele date autobuzul se pare că staționa când a fost lovit de tir.

Șapte pasageri dintrun autobuz care circula în județul Prahova țn zona Loloiasca au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce vehiculul a fost implicat întrun accident rutier, intrând în coliziune cu un tir. Ei au suferit atacuri de panică și traumatisme lombare. Primele date indică faptul că în momentul incidentului în autobuz erau 40 persoane, iar cei șapte, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești pentru investigații medicale. Autobuzul era oprit în stație pentru a prelua pasagerii în momentul impactului, iar șoferul tirului neatent a acroșat vehiculul care efectua o cursă privată la firma de componente auto din zonă. Ceilalți pasageri au fost preluați de un alt autobuz și transportați la serviciu. Circulația s-a desfășurat dirijat cu ajutorul polițiștilor până la încheierea cercetărilor la fața locului.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

REGULI NOI ÎN CAMPANIA DE VACCINARE

Autoritățile din România vor să accelereze campania de vaccinare. În acest sens, vor fi aplicate noi proceduri atât privind programarea, cât și accesul la centrele de vaccinare. Cei care nu pot utiliza platforma, vor putea suna pentru a se programa direct în centre. Totodată, cei care au cont în platformă