PRIMA PAGINĂ » Stiri » OFERTE DE NEREFUZAT LA NICE TOUR HOLIDAY

OFERTE DE NEREFUZAT LA NICE TOUR HOLIDAY

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Nice Tour Holiday, agenţie de turism înfiinţată în luna mai 2015, vine cu cele mai bune oferte pentru turiştii interesaţi de vacanţa perfectă. Totodată, reprezentanţii agenţiei caută să aducă în faţa clienţilor lucruri inedite, care lipsesc de pe piaţa târgovişteană, dar încearcă să realizeze şi un portofoliu special de clienţi. .

Din luna martie Nice Tour Holiday s-a gândit să îi scutească pe clienţi de grija transportului până la aeroport, atât la plecarea în vacanţa de vis, cât şi la întoarcerea în ţară.

Oferta este valabilă tot anul 2017. De menţionat este faptul că transferul gratuit de acasă la aeroport este valabil doar pentru vacanţele externe şi city break-urile achiziţionate începând cu luna martie. În momentul în care clientul achiziţionează un pachet turistic primeşte automat oferta din partea Nice Tour Holiday, fără a fi nevoit să faca demersuri suplimentare.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe