PRIMA PAGINĂ » Utile » PRAHOVA » COMPETIŢIE DE SUFLET

COMPETIŢIE DE SUFLET

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Diplome şi cupe pentru 50 de sportivi cu dizabilități! S-a întamplat la Ploieşti, unde a avut loc un eveniment la care au participat şi elevi cu Sindrom Down, sportivi din cadrul Special Olympics România. A fost o competiţie emoţionantă, care a cucerit inimile şi sufletele tuturor.

Întrecerea a fost foarte interesantă. Elevii au lucrat în echipe formate dintr-un copil din şcoala de masă şi unul cu dizabilităţi intelectuale.

Toţi copiii au învăţat să fie toleranţi şi să-şi iubească toti colegii, fără nicio discriminare, iar profesorii sunt încântaţi de rezultatele întrecerii. Proiectul I lead – Eu decid a fost implementat în 6 oraşe. Timp de 12 luni, în cadrul proiectului, s-a urmărit implicarea activă a elevilor cu dizabilități intelectuale și a celor fără dizabilități, ca parteneri cu drepturi egale în viața comunității. În cadrul proiectului, persoanele cu dizabilități intelectuale şi-au consolidat abilitățile de lider în calitate de ambasadori ai semenilor lor, de educatori și de antrenori.

Organizatorii competiţiei de la Ploieşti confirmă faptul că doresc ca întrecerea să intre în tradiţie şi spun că elevii deja se pregătesc pentru urmatoarea întâlnire de suflet. Cu emoţii mari şi foarte pregătiţi.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe