INCENDIU LA O AGENȚIE DE PARIURI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

O țigara aruncată la întâmplare a dus la un incendiu la o agenție de pariuri din Ploiești. Focul a pornit din baie și s-a extins în sala de pariuri. Cele două angajate au sunat de urgență la 112. Una dintre ele a suferit și un atac de panica. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului .
Incendiul a izbucnit la o agenție de pariuri aflată pe Bulevardul Republicii din Ploiești. Oamenii au văzut cum din locație iese fum și cele dou angajate au evacuat de urgență sala de pariuri. Una dintre femeie s-a speriat foarte tare și a suferit un atac de panică. Focul ar fi pornit din baie și s-a extins. Potrivit primelor cercetări ale ISU Prahova se pare că fumatul în locuri nepermise a fost cauza incendiul. Localnicii din zonă au tras o sperietură groaznică.
Pompierii au stins rapid focul care nu a produs pagube însemnate.

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

TIR CU CEREALE RĂSTURNAT PE CENTURA ALEXANDRIEI

Accidentul s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Alexandria. Se pare că șoferul autoturismului ar fi intrat în sensul giratoriu, dinspre Alexandria, fără să observe TIR-ul care tocmai traversa intersecția. În încercarea de a evita impactul, șoferul TIR- ului a tras de volan, a intrat pe contrasens, însă manevra nu