PRIMA PAGINĂ » Utile » IALOMITA » JIGNIRI DE LA DIRECTOR CĂTRE ANGAJATĂ

JIGNIRI DE LA DIRECTOR CĂTRE ANGAJATĂ

de Andrei Oprescu
90 vizualizări

Inregistrare explozivă în Ialomița, unde directorul DSP, Gabriel Modrea, s-a adresat unei angajate cu jigniri repetate! „Oricum ești proastă din naștere!” i-a spus șeful subalternei sale, printre altele, într-o discuție în cadrul instituției. Se pare că directorul și-a făcut un obicei din a-și jigni angajații, care au acuzat în nenumărate rânduri comportamentul abuziv al șefului instituției, însă, până acum nu s-a luat nicio măsură.

Fost jurist al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, Gabriel Modrea a devenit director al instituției în urmă cu un an, după ce fostul șef, Dan Noel, a fost demis prin ordin al ministrului Sănătății. Încă de la instalarea sa în funcție, angajații DSP Ialomița au reclamat comportamentul abuziv pe care directorul îl are față de ei. Bărbatul nu se deszice de vechile obiceiuri şi foloseşte des cuvinte precum „analfabetă”, „incapabilă” sau „proastă” la adresa angajatei sale.

În înregistrare se aud foarte clar jignirile pe care directorul DSP Ialomiţa i le adresează angajatei sale, care nu reuşeşte să deschidă prea mult gura în faţa şefului său, pentru că acesta o întrerupe prin cuvinte care nu ar trebui folosite în cadrul unui colectiv dintr-o instituţie a statului. Subordonații lui Gabriel Modrea au reclamat în repetate rânduri atitudinea abuzivă a directorului, ba chiar au şi protestat în acest sens, însă, până acum, nicio instituție abilitată nu a luat măsuri.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe