PRIMA PAGINĂ » ESENȚIAL » LITORALUL ROMÂNESC CÂȘTIGĂ TEREN

LITORALUL ROMÂNESC CÂȘTIGĂ TEREN

de Mditv
8 vizualizări

Deși în topul preferințelor turiștilor rămân Grecia și Bulgaria, litoralul românesc se pare că vine puternic din urmă. Hotelurile de pe litoralul Mării Negre vin cu oferte all inclusive pentru a atrage turiștii care preferă pachete turistice complete. O mare parte din cei care nu si-au făcut rezervări nu mai cauta oferte externe ci aleg să își petreacă concediul pe litoralul românesc.

Agențiile de turism se bucură din plin de profitul realizat pentru vânzările pachetelor turistice estivale. În topul preferințelor ca destinație de vacanță, rămân Grecia și Bulgaria însă odată cu introducerea tichetelor de vacanță litoralul românesc pare să prindă viață din nou.Deși Turcia era una din destinațiile preferate ale turiștilor care preferă serviciile all inclusive, amenințările teroriste au făcut ca numărul de turiști să scadă. Sunt și persoane care încă nu s-au hotărât încă unde vor merge în concediu și vin cu o săptămâna sau două înainte rezervând în general hotelurile din stațiunile de pe litoralul românesc.Investițiile făcute în lărgirea plajelor din stațiunile de pe litoralul românesc reprezintă unul dintre motivele pentru care românii au ales anul acesta să meargă în vacanță la Marea Neagră, însă mai avem mult de învățat de la vecinii bulgari în materie de servicii oferite clienților pentru a-i convinge pe cei care au fugit de serviciile proaste găsite în România să revină la stațiunile consacrate înainte de 1989.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe