PRIMA PAGINĂ » Utile » TELEORMAN » MOARTE SUSPECTĂ ÎN TELEORMAN

MOARTE SUSPECTĂ ÎN TELEORMAN

de Andrei Oprescu
49 vizualizări

Moarte suspectă în județul Teleorman! Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în apele râului de un localnic care trecea prin zonă. Acesta a sunat imediat la 112, iar mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat la fața locului. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul a fost văzut ultima oară de vecinii săi cu câteva ora înainte de a fi găsit mort în apele râului Beuca. Polițiștii au primit un apel pe numărul unic de urgență 112 prin care au fost anunțați că este vorba de un copil. Ulterior, mai multe echipaje de pompieri, polițiști și medici de la ambulanță au pornit către locul tragediei. Ajunși la fața locului, oamenii legii au descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 77 de ani. Conform declarațiilor mai multor cetățeni, bărbatul era din localitatea Beuca. Aceștia au mai spus că omul era într-o stare avansată de ebrietate. Deocamdată nu se știe cum bărbatul a ajuns în apele râului. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și dus la morga Spitalului din Roșiorii de Vede pentru necropsie. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele exacte în care s-a produs tragedia.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe