PRIMA PAGINĂ » Utile » TELEORMAN » CÂINE TÂRÂT CU MAȘINA

CÂINE TÂRÂT CU MAȘINA

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

 

Scene revoltatoare. Un șofer a filmat momentul în care un câine este legat de un lanț și agățat de portbagajul unei mașini cu număr de Teleorman. Animalul abia mai poate sufla și este plin de sânge. Oprit de alți doi șoferi care i-au cerut să dezlege imediat câinele, proprietarul susține sus și tare că nu a făcut nimic rău.

Aceste imagini au fost filmate în localitatea Islaz. Bărbatul din imagine care ar locui în localitatea Turnu Măgurele din Teleorman i-a șocat pe participanții la trafic. Omul a fost oprit de alte două mașini care i-au blocat calea după ce au observat că în spatele mașinii sale era târât un câine legat cu lanțul de portbagaj. Reacția proprietarului a fost halucinantă. Acesta nu recunoaște barbaria, ba chiar susține că nu a greșit cu nimic.

Câinele abia mai poate sufla și sângerează puternic. Proprietarul susține că nu are nimic, că traseul pe care îl parcurgea era scurt și că a crezut că animalul se va ține după mașină.

Filmarea a fost postată pe Facebook iar unii dintre cei care le-au văzut susţin că l-au recunoscut pe bărbat. Acesta ar fi locui în Turnu Măgurele.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe